Lid worden Afdrukken E-mailadres
Je kunt lid worden van OSR als je tenminste 6 bent en je techniek goed genoeg is om zelfstandig aan de trainingen deel te nemen. Vanaf 7 jaar mag je aan wedstrijden meedoen. Denk je erover om van skiën je sport te maken? Meld je dan bij een van de trainers of via het secretariaat om een keer met een training mee te doen. Daarna bespreek je met de trainer wat je bij ons nog kunt leren. En wanneer je met wedstrijden mee kunt doen.

Je kunt je aanmelden als lid van OSR door het aanmeldingsformulier in te vullen en aan ons toe te sturen. Nieuwe leden kunnen op twee momenten in het jaar starten: in september (bij aanvang van het seizoen) en in januari.

Het lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging is een voorwaarde.  Bij de Nederlandse Ski Vereniging kun je kiezen voor een basislidmaatschap, of een lidmaatschap met verzekering. De NSkiV heeft hiervoor afspraken met Europeesche Verzekeringen. De verzekering met werelddekking dekt ook het beoefenen van wedstrijdskiën. Wanneer je kiest voor een lidmaatschap zonder verzekering, moet je navragen of je huidige verzekering ook een zogenaamde risicosport als wedstrijdskiën dekt. Als je deel wilt nemen aan wedstrijden, kun je via OSR ook je wedstrijdlicentie bij de NSkiV aanvragen.

 

Ben je al lid van een andere skivereniging en heb je interesse om voor OSR te gaan skiën? Een proeftraining is dan waarschijnlijk niet nodig. We nodigen je samen met je ouders uit voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van wederzijdse verwachtingen bepalen we daarna of het interessant is om over te stappen.