OSR Organisatie Afdrukken E-mailadres

OSR is al een aantal jaren actief in Bergschenhoek. Sinds september 2008 is OSR een vereniging, aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging. Onze ambitie is om van OSR een stabiele organisatie voor de ontwikkeling van wedstrijdskiërs te maken.

De doelstelling van OSR is om het huidige team te versterken met nieuwe talenten en samen optimaal sportief te presteren.  We zorgen op professionele wijze voor de juiste omstandigheden om de belangen en het plezier van de sporters te dienen. Goede sportieve resultaten zijn belangrijk, maar wij geloven dat die alleen volgen als de omstandigheden optimaal zijn. Dat geldt zowel voor iedere individuele sporter als voor de vereniging als geheel. En zowel voor de startende aspiranten als voor de semi-professionele junioren.

 

De voorbereiding en uitvoering van de activiteiten van OSR worden verzorgd door een vrijwilligers.  Samen met de trainers zorgen zij voor goede omstandigheden en het reilen en zeilen van de vereniging. Onze trainers hebben met elkaar gemeen dat ze een indrukwekkende skicarrière combineren met een passie voor het trainerschap.

 

 

Plaatselijk wedstrijdsecretariaat (PWS):

- Natasja van der Ham en Nastasia Lagrand

Het bestuur van OSR bestaat uit:

- Jan Pieter Ellerbroek  (voorzitter)

- Jan Pieter Ellerbroek (secretaris)

- Dorothy Chrzanowska (penningmeester)

- Martin Elsewaerd (technsche commissie)

- Paul Boog